Jeg tilbyr psykoterapi gjennom vanlige konsultasjoner eller nettbasert i form av skriftlige eller videobaserte samtaler. Henvisning fra lege kreves ikke. Du får gratis forsamtale og jeg har kort ventetid! Fyll ut kontaktskjemaet under eller send meg en melding via messenger for å komme i kontakt med meg.

Hva jeg kan hjelpe deg:

  • Bli bedre kjent med deg selv og dine egne behov.
  • Med planlegging, gjennomføring og oppfølging av valg som er utfordrende for deg å ta alene. Eksempel er brudd med partner/ektefelle, flytting, jobbskift, fortelle en familiehemmelighet, stå fram med seksuell legning m.m.
  • Håndtere livskriser som ensomhet, tap av partner, familieoppløsning, kronisk sykdom, helsesvikt, arbeidsledighet, konflikter i familien, med venner eller på arbeidsplassen m.m.
  • Med bearbeiding av overveldende hendelser (traumer) som ulykker, overfall eller overgrep, og av relasjonstraumer som skriver seg fra vanskelige oppvekstforhold.

Fyll inn litt informasjon om deg selv og skriv noen ord om hva du kunne tenkt deg å snakke med meg om, så tar jeg kontakt meg deg.
Personlig og faglig veiledning

Min veiledning har personlig og faglig utvikling som mål både for den enkelte, for veiledningsgruppen og for arbeidsplassen. Veiledningen er prosessorientert og i hovedsak basert på gestaltteori og konfluent pedagogikk.

Jeg bruker i tillegg mindfullness baserte varhetsøvelser og ulike andre øvelser som påvirker nervesystemet, demper fysisk aktivering og regulerer ned stress. Modellen om toleransevinduet benyttes som pedagogisk virkemiddel for å forstå disse mekanismene.

Les mer om personlig og faglig veiledning

Traumeterapi

Jeg bruker en terapeutisk tilnærming som kalles Sensorimotorisk psykoterapi. Den er utviklet av Dr. Pat Ogden og hennes kollegaer i USA. Sensorimotorisk Institutt (SPI) i London utdanner norske terapeuter i denne terapiformen.

Samtaleterapi alene vurderes ikke lenger som en tilstrekkelig behandlingsform ved traumer. Traumeminnene befinner seg i nervesystemet og kan påvirkes gjennom et terapeutisk arbeid som bygger på en kombinasjon av reaksjoner fra kroppsbevegelse, nervesystem, følelser og tanker.

Les mer om Traumeterapi her