fbpx

Jeg tilbyr psykoterapi i form av konsultasjoner på mitt kontor, online terapi eller nettbaserte skriftlige samtaler.

Eksempler på hva jeg kan hjelpe deg med:

  • Å bli bedre kjent med deg selv og dine egne ønsker og behov.

  • Å ta vanskelige valg. Eksempel på slike er brudd med partner, flytting, jobbskift, utdanning, å fortelle om skamfulle eller tabubelagte erfaringer eller å stå fram med din seksuelle legning.

  • Å håndtere livskriser som dødsfall i familie eller vennekrets, relasjonsbrudd, familieoppløsning, ensomhet, søvnvansker, angst, helsesvikt, kronisk sykdom, arbeidsledighet, konflikter med familie, venner eller kollegaer.

  • Å bearbeide nye eller gamle traumatiske hendelser som ulykker, overfall, mishandling, overgrep eller følger etter vanskelige familie eller oppvekstforhold.

Kort ventetid

Gratis forsamtale

Henvisning fra lege kreves ikke

Tilbakemeldinger

Å gå i terapi hos deg har vært svært nyttig for meg. Jeg var engstelig på forhånd fordi jeg ikke visste hva jeg gikk til. Nå er jeg bare glad for at jeg våget det.
Kvinne
42 år
Jeg kjenner mange unge menn som også har behov for en så dyktig samtalepartner som jeg har hatt i deg. Jeg tror jeg skal anbefale deg til noen av dem.
Mann
29 år
Jeg har fortalt deg så mye om livet mitt, mer enn jeg har fortalt til noen annen tidligere. Det handler om at jeg stoler på måten du er på. Det er noe som gjør at jeg våger å snakke utover det jeg har gjort før.
Kvinne
53 år
merete-portrett-terapivest

Merete Karlsen

Mine livserfaringer og mine fagkunnskaper har lært meg at det kan være lurt å søke hjelp hos fagfolk når livet blir vanskelig. Det har jeg gjort, og jeg håper du gjør det samme. Kanskje velger du meg som din hjelper når du lest litt om meg på denne siden?

Kontakt Terapi Vest

Skriv et par sentinger om deg selv.

Du kan også sende meg en melding via Messenger. Klikk på Messenger symbolet nederst til høyre på skjermen!

Post@Terapivest.no

+47 901 94 774