fbpx

Gruppeveiledning for studenter

Jeg tilbyr veiledningsgrupper for deg som ønsker støtte og hjelp i rollen som student. Jeg har 14 års erfaring fra undervisning og veiledning av studenter på Høgskolen på Vestlandet (HVL), der jeg var tilknyttet master i klinisk sykepleie – helsesykepleier (helsesøster), veiledningspedagogikk og psykososialt arbeid med barn og unge. Oppgaveveiledning og veiledning av studenter i grupper var en stor del av arbeidet mitt arbeid.

Mine studentgrupper er i hovedsak prosessorienterte. Jeg legger stor vekt på å skape trygghet, og på å trene din varhet for dine ønsker og behov. Jeg bruker mindfullness baserte øvelser, og andre øvelser for å stimulere nervesystemet ditt slik at uro og stress dempes. Jeg benytter toleransevinduet som pedagogisk arbeidsmodell for å lære deg hvordan du skalkunne påvirke nervesystemet ditt selv, og dermed regulere dine stressreaksjoner i hverdagen som student.

Jeg underviser om studieteknikk, kosthold, søvnhygiene og regulering og opprettholdelse av døgnrytme.

Gruppene møtes fire ganger, to timer hver gang. Maksimalt antall deltakere er åtte personer. Deltakeravgiften må betales på forhånd via Vipps bedrift.

 

Dette er noe av det du kan oppnå ved å delta i en slik gruppe:

 • Motta støtte og anerkjennelse fra medstudenter
 • Bli bedre kjent med deg selv og dine behov som student
 • Få veiledning av en erfaren høgskolelektor
 • Lære stressmestring
 • Lære å regulere dine egne følelser
 • Lære om søvnhygiene og kosthold
 • Trene på å ta ordet i en gruppe
 • Møte andre som er i samme situasjon som deg
 • Kunne dele dine erfaringer som student med andre i samme situasjon
 • Kunne reflektere over utfordringer knyttet til studentrollen, sammen med andre studenter
 • Utvide nettverket ditt


Gruppene kommer i stand når mange nok har meldt sin interesse. Jeg annonserer på sosiale media i på forhånd.

Ta kontakt